cumgirl8 + Gonzo Bimbo + Kilo+++

Locatie

Oosterstraat 44
9711 NV Groningen
Plan je route

Koop je tickets

cumgirl8 ontmoetten elkaar 8000 jaar geleden in een sekschat in een andere metaverse. De band brengt de meeslepende en chaotische energie van de cyberspace naar onze wereld met dance- en postpunk sounds die in het rijtje passen van ESG, Cocteau Twins, Suicide, CSS, B-52s, The Shangri-Las, Chris & Cosey, Madonna en nog veel meer. De briljant-chaotische live shows van de groep omarmen de geest van de New Yorkse performancekunst en worden getekend door de maatschappijkritische houding en satirische teksten van cumgirl8 die tegen de status-quo ingaan.

Support Gonzo Bimbo is een door Italo-Euro-Pop geïnspireerd muzikaal en performatief duo uit Amsterdam en Groningen. Verwacht aanstekelijke, melodie-gedreven dance-grooves gecombineerd met een extravagante, excentrieke performance.

Tweede support Kilo+++ is een DIY electropunk duo uit Groningen. Kilo+++ brengt u campy urgentie middels elektronica. Grenzend aan eggpunk met analoge synthesizer- en drummachine sounds, zeer bijzondere samples en een gesplitste gitaar. <3

Wanneer

  • Woensdag 20 november 2024 20.30 - 23.30 uur